Wat zijn standaard acties?

Standaard acties zijn acties die u in uw dagelijks werken veelvuldig gebruikt.

Om te voorkomen dat u elke keer dezelfde gegevens moet invullen in uw Acties kunt u gebruik maken van deze standaarden.

U stelt ze in via Beheer > Algemene instellingen > tabblad 'Standaard acties'. Hier maakt u een nieuwe actie aan.

Op het moment dat u vanuit uw Acties & Taken een nieuwe actie maakt klikt u op het vinkje 'Standaard actie'.

U selecteert vervolgens de gewenste standaard actie en CuBus neemt de standaard gegevens over.